Header

Våren 2017

Våren 2017 har varit en tråkig och grå historia vädermässigt. Jobbmässigt har det varit strålande solsken. Många nya projekt har trillat in och många har fortsatt från vintern.

Bland dom som sticker ut är det Kalmar tingsrätt och Backaskolan i Landvetter.(Bilder från Landvetter)

Vi har även börjat vara lite aktiva på Facebook.

Sida att följa oss på:

Smedstorps fönster AB

och vår bastuvagn har också fått en Facebooksida

Bastuvagnen på österlen.

Hoppas på ett lite varmare väder framöver.

MVH
Dennis Söderström

Bastubygget

Vårt bastubygge har vi inte berättat om! Det är färdigt och i fullgång under vintern.

Bilder hittar ni på Facebook. Sök efter Bastuvagnen på Österlen.

Vagnen finns  att hyra på Österlen, vi kör ut den till er och ställer upp den. Vi har även bastudagar då vi drar ut den till Gyllebosjön så alla får ta del av den där.

Mer info finns på Facebook.

@bastuvagnen

Malmö Expo garage

Malmö Expo bygger garage.

Uppe på taket på nya garaget till Malmö Expo har vi i förtroende till Kortedala glasmästeri gjort några inklädnader i Linitglas.

Ett snyggt och snabbt sett att dölja fulla betongväggar mm.

Glasen monteras i aluminiumskenor i under och överkant sedan sticks glasen i och fogas fast.

mms_20161003_120236 mms_20161003_120251

AAK i Karlshamn

20160909_10263220160909_10373020160909_103718Avslutat jobb i Karlshamn.

I samarbete med Kortedala glasmästeri AB har vi haft glädjen att få byta ut ett gammalt trapphusparti mot ett nytt fint. Gammalt hus innebär lite speciella regler på hur man får bygga. Kortedala glasmästeri tog fram rätt profiler och glas åt oss. Glasen är U formade och sticks in i varandra och sen fogas för en tät fasad.

Tack för ett trevlig samarbete och hoppas på många jobb ihop i framtiden.

/Dennis

Sommaren går mot sitt slut.

Nu när semestrarna börjar ta slut och vi återgår till det normala, så passar vi på att trampa gasen i botten och börjar samarbetet med en ny kund.

Gerkes Byggmontage AB från Göteborg.

Under hösten kommer vi att till större delen att ha folk i Göteborg, Malmö och Karlshamn. Fortsatt arbete för Glas Lindberg fasad AB på olika ställen över Skåne.

Vi kommer lägga ett större focus mot privatkunder under hösten för att försöka öka vår försäljning av Trä/PVC fönster och dörrar.

Vi önskar alla en trevlig höst och att alla får njuta av det sista av sommaren.

 

MVH

Göteborg leverarar!

I nu lägget är det högtryck från Göteborg. 4 man jobbar heltid åt Upglaz AB och det ser inte ut att minska. Håller tummarna för en god fortsättning. Även vår egna fönsterförsäljning har gått in i en uppåt gående trend!

 

Hoppas alla får en trevlig Valborg!

Hyllie Fjärrkyleanläggning

Vi har i samarbete med Glas Lindberg fasad AB monterat några mindre fasader och ett antal dörrar. Fasaderna har en lätt utåtlutande vinkel. Dörrarna består av vanliga aluminiumdörrar och brandklassade dörrar.

mms_20160323_081555 mms_20160323_081602mms_20160323_081611

Bastubygge

Bastubygge

På hemmaplan i vårt lager växer det fram en bastu på hjul. Denna kommer att vara tillgänglig att hyra inom en snar framtid.Vi kommer att köra ut den vid intresse, dock inte utanför Simrishamn eller Tomelilla kommun. Den kommer även att kunna köras ut till Gyllebosjön om detta önskas.

Priser kommer när vi är klara med bygget, bilder kommer också när det är klart.

Vid intresse skicka till :

kontakt@smedstorpsfonster.se

Cyan i Mölndal

DSC_0038DSC_0036DSC_0033

 

V.10 har vi börjat ett spännande bygge utan för Göteborg i samarbete med Upglaze AB. Vanliga fönsterband blandat med taklantaniner och innergårdar som ska glasas in. Även en dubbelfassad kommer att komma upp på ena gaveln. Fler bilder och info kommer längs resans gång. I byggnaden ska det växa fram värsting volvo bilar.

Kv. Svärdet Tomelilla

DSC_0031

I samarbete med Glas Lindberg fasad AB har vi monterat ett trapphusparti i det nya hyreshus som strax står klart intill torget i Tomelilla. En fasad i ett oisolerat fasadsystem från SAPA.